spoed contact disclaimer home
home
praktijk
spreekuurtijden en telefoonnummers
lokatie
huisartsen
assistentes
praktijkverpleegkundige
zorg
consult huisarts
onderzoekjes en controles
kleine handelingen
herhaalrecepten
reisconsult
nieuws en links
praktijknieuws
medische informatie
gezond leven
organisaties en instellingen
 
  Consult huisarts  
     
  Uw medische klachten en vragen
Voor een algemeen geneeskundige consult kunt u een afspraak maken bij een van de huisartsen. Voor kleine medische handelingen, onderzoekjes en controles, herhaalrecepten en een reisconsult, kunt u terecht bij de assistentes en/of bij de praktijkverpleegkundige.

In verband met de toenemende drukte in de praktijk zal de assistente u vaker vragen naar de aard van uw klacht om zo het spreekuur van de huisartsen beter te plannen. Wanneer u het bezwaarlijk vindt om uw klacht aan de assistente mede te delen, kunt u dit kenbaar maken.
In sommige gevallen kan de assistente u direct helpen en is het niet nodig een afspraak met uw huisarts te maken. Bij veel voorkomende, niet ernstige klachten kan de assistente u uitstekend advies geven. De assistente heeft, net als uw huisarts, een beroepsgeheim.

Afsprakenspreekuur huisarts
Van 08.00 tot 10.30 uur en 15.00 tot 17.00 uur. Wanneer u vóór 10.00 uur belt kunt u, behoudens bijzondere omstandigheden, dezelfde dag terecht. Voor u en voor ons is het niet prettig als het spreekuur uitloopt. Als u denkt meer tijd nodig te hebben of als u met meer personen komt, laat het de assistente dan even weten, zodat ze dit kan plannen.

Telefonisch spreekuur huisarts
Tijdens het telefonisch spreekuur, van 11.00 tot 11.30 uur, kunt u de huisarts bellen voor adviezen, bespreken van uitslagen en andere korte vragen. U kunt ook vragen of de huisarts u op een afgesproken tijdstip terugbelt.

Huisbezoek huisarts
Van 08.00 tot 10.00 uur kunt u een huisbezoek aanvragen. In het begin van de middag worden de huisbezoeken gemaakt. Indien mogelijk is het beter om naar de praktijk te komen, omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn.